Openingsactie waterterras Witven

In 2017 is het Partycentrum / restaurant Witven in Veldhoven een officiële trouwlocatie geworden.

Begin juni opende het Witven haar gloednieuwe waterterras. Een unieke locatie voor huwelijksceremonies, borrels en (zakelijke) bijeenkomsten.

Opdracht:
het nieuwe waterterras in de markt zetten.

Uitvoering:
Voor de introductie van de waterterras heeft MCS support een Facebook actie uitgezet in combinatie met de website en een persbericht. Voor de opening werd er een actie uitgezet onder de likers van de Facebook pagina. In plaats van het doorknippen van een lintje konden 5 winnaars samen met hun partner komen genieten van een heerlijke BBQ aan het water. De actie werd massaal gedeeld en opgepikt in verschillende media zowel print als online. De stellen hebben genoten van een fijne avond die goed geregeld was door het Witven.

De eerste bruiloften en borrels zijn inmiddels geboekt.