UNA veiling 2018 voor het goede doel

Na een geweldige eerste editie van de UNA veiling in 2017 met gasten als Andre Ooijer, Peter Heerschop, Thijs Sleger én een opbrengst van € 66.500 zal MCS Support ook dit jaar weer voor een deel betrokken zijn voor de marketing en communicatie rondom de UNA Veiling.

Op vrijdag 2 november 2018 organiseert V.V. UNA voor de tweede keer de groots opgezette veilingavond. Een unieke avond onder leiding van een echte en ervaren veilingmeester zullen naar schatting zo’n 200 aansprekende items worden geveild. Muzikant en oud PSV-er Bjorn van der Doelen zal de avond openen.

Doel
VV UNA zal de opbrengst van de avond gebruiken voor de jeugd. Gezonde jeugd van onze eigen vereniging, maar ook voor jeugd voor wie sporten minder vanzelfsprekend is, een deel van de opbrengst gaat naar de stichting Spieren voor Spieren.

Samen maken we er weer een mooie avond van met een prachtig doel!

Maatschappelijke betrokkenheid is een belangrijk speerpunt voor ons. Daarom zijn alle werkzaamheden van MCS Support voor de UNA Veiling op vrijwillige basis en zullen we een mooi item aanbieden voor de veiling.