MCS Support_Praktijk Mirosa _Marketing_Communicatie_ontwerp huisstijl

”Al bij het eerste contact voelde het goed.”

Een leuk project afronden en dan dit terugkrijgen, daar doen we het voor 🙂 .

 

”Ik ben bij MCS Support terecht gekomen door een aanbeveling van een andere klant van hen. Ik had hulp nodig om mijn bedrijf op een meer professionele manier op de markt te zetten. Al bij het eerste contact voelde het goed. Irene en haar team weten wat ze doen. Een goed luisterend oor naar mijn verhaal en mijn visie op zorg. Ze hebben me vooruit geholpen met mijn nieuwe huisstijl, het logo, het ontwikkelen van de folder en het schrijven van verschillende teksten. En wat ben ik ongelooflijk blij dat ik deze stap heb gezet! Ik kan MCS Support van harte aanbevelen. Het was een zeer prettig samenwerking met het team. En het belangrijkste een prachtig resultaat waar ik enorm trots op ben! ”

Marie van Steensel Praktijk Mirosa