”Wij zullen MCS Support zeker aanbevelen.”

In januari 2018 werden we benaderd door Rutger en Stefan om een nieuw concept in Veldhoven in de markt te zetten: Speellandschap De Heiberg, een gloednieuwe speeltuin aan de rand van Veldhoven.

Na het schrijven van een concreet plan van aanpak gingen we vanaf maart vol gas aan de slag met een combinatie van:

  1. Online media -> o.a. de indeling van de website, het zoeken naar de juiste beelden samen met de ontwerper en het schrijven van pakkende content voor de website.
  2. Print media -> het schrijven van nieuwsberichten, interviews met verschillende kranten, de ontwikkeling en verspreiding van een huis-aan-huis folder.
  3. Social media -> het ontwikkelen van een actieve Facebook en Instagram pagina die snel groeide qua volgers.
  4. Acties-> tot slot bedachten we een leuke openingsactie en zochten we contact met verschillende partijen voor samenwerkingen.

Het was een geweldig eerste seizoen voor het team van De Heiberg en dat was het doel!
Afgelopen week hadden we de evaluatie met een tevreden klant met een mooie referentie:

Wij zijn bij MCS Support terecht gekomen via enkele relaties die zeer positief te spreken waren over hun ervaringen met het team. Zij hielpen om ‘Speellandschap De Heiberg’ in de markt te zetten. De werkzaamheden waren o.a. het schrijven van teksten op website en folder, het leveren van input en ideeën, het ondersteunen bij nieuwe samenwerkingen en het actief onderhouden van onze social media. Wij zullen MCS Support zeker aanbevelen. Waarom? Afspraak=afspraak, snelle en duidelijke communicatie en heel belangrijk, geen woorden maar daden!

Bedankt voor de fijne samenwerking!