Praktijk Mirosa Marie _MCS Support Ilona en Irene

Opening Project Mirosa

Afgelopen zaterdag opende Project Mirosa haar deuren in Eindhoven, Ilona en Irene waren erbij.

Mirosa is opgericht voor jongeren die vastlopen in het reguliere zorgsysteem omdat ze geen aansluiting vinden. Ze kunnen hun persoonlijke ontwikkeling versterken en verbinden bij Mirosa. Een nieuwe manier van ondersteuning en begeleiding.

Vorig jaar zaten wij aan tafel met Marie van Steensel, initiatiefneemster en oprichtster van Praktijk/Project Mirosa. Ze had geweldige ideeën maar hoe zetten we dit op een professionele manier op de markt?

We hebben Marie o.a. geholpen met deze ideeën, de nieuwe huisstijl, het logo, het ontwikkelen van de folder en het schrijven van verschillende teksten. Met haar kracht en geweldige persoonlijkheid heeft ze in korte tijd iets geweldigs opgezet en dit is nog maar het begin. Marie, heel veel succes met alles en bedankt voor de fijne samenwerking!

Op de foto van links naar rechts:

Ilona, Marie en Irene