Irene van de Mortel_genomineerd_Veldhovens Ondernemerstalent 2019

Irene genomineerd voor veelbelovend ondernemer van het Jaar

Nieuwe ondernemersprijs voor talentvol ondernemer

De gemeente Veldhoven kent sinds 1996 een bijzondere prijs voor de jaarlijks te kiezen Ondernemer van het Jaar. Dit jaar, op donderdag 5 september as. wordt tijdens de inmiddels vermaarde Bedrijvenavond van Veldhoven Proeft! de 24e Veldhovense Ondernemerstrofee uitgereikt. De jury heeft inmiddels haar keuze voor dit jaar bepaald.

Een al lang gekoesterde wens van zowel het bestuur als de jury van De Veldhovense Ondernemerstrofee gaat dit jaar ook in vervulling. Met de introductie van een nieuwe ondernemersprijs wordt een talentvolle jongere ondernemer tijdens de tweede editie van Veldhoven Verbindt op donderdagavond 20 juni as. als Veelbelovend ondernemer van het Jaar gewaardeerd. De introductie van de Veelbelovend ondernemer van het Jaar is een coproductie van het vorig jaar gelanceerde initiatief, Veldhoven Verbindt en de stichting De Veldhovense Ondernemerstrofee.

Deze prijs wordt dan ook op donderdagavond 20 juni as. tijdens de tweede editie van Veldhoven Verbindt uitgereikt.
Veldhoven Verbindt is een platform waar ondernemersorganisaties, brancheorganisaties en serviceclubs elkaar ontmoeten met een grootschalig event voor het collectief van alle aangesloten leden.
Vorig jaar bezochten ruim 300 vertegenwoordigers van de diverse Veldhovense netwerkorganisaties de eerste editie. Voor dit jaar wordt een nog grotere belangstelling verwacht. Niet in de laatste plaats vanwege de introductie van de nieuwe ondernemersprijs maar ook vanwege de ongetwijfeld boeiende inleiding van gastspreker Wim van de Leegte.

De jury van De Veldhovense Ondernemerstrofee heeft inmiddels drie jonge talentvolle ondernemers voor de prijs van Veelbelovend ondernemer van het Jaar genomineerd;

Kasper van Leek & Niels van Swaemen van Studio Giftig
Irene van de Mortel van MCS Support
Rens Evens van R. Evers Totaalbouw

Vanaf 15 mei as. kunnen Veldhovenaren via de site van Veldhoven Verbindt een stem op en van deze drie genomineerde jonge ondernemers uit gaan brengen. Het resultaat van deze digitale stemming wordt enkele dagen voor de uitreiking gematchd met de ranking door de jury. Juryvoorzitter en Burgemeester, Marcel Delhez zal de einduitslag op 20 juni as. bekend maken en de winnaar de speciaal ontworpen award graag overhandigen.

Stem hier direct op Irene.