Irene van de Mortel_genomineerd voor Veeldbelovend ondernemer _2019

Irene tweede in race voor Veelbelovend ondernemer van het Jaar

Afgelopen donderdag 20 juni werd de prijs voor Veelbelovend ondernemer van het Jaar uitgereikt tijdens Veldhoven Verbindt. Irene werd tweede, de winnaars waren Kasper en Niels van Studio Giftig, van harte gefeliciteerd!

Iedereen bedankt voor het stemmen, de steun en de geweldige reacties omtrent de nominatie van Irene.

Lees hier het artikel van het Eindhoven Dagblad

De ondernemersprijs werd voor het eerst uitgereikt. Veldhoven kent al de Veldhovense Ondernemerstrofee die wordt uitgereikt tijdens de bedrijvenavond van Veldhoven Proeft!
in september. Het was een langgekoesterde wens van het bestuur en de jury van de Veldhovense Ondernemerstrofee om ook een ondernemersprijs uit te reiken aan een talentvolle jonge ondernemer.

Genomineerden

De jury van De Veldhovense Ondernemerstrofee nomineerde drie jonge talentvolle ondernemers voor de prijs van Veelbelovend ondernemer van het Jaar: Kasper van Leek & Niels van Swaemen van Studio Giftig, Irene van de Mortel van MCS Support en Rens Evers van R. Evers Totaalbouw. ,,Er zijn ruim duizend stemmen uitgebracht op de genomineerden. De winnaar krijgt een award en mag een jaar lang gebruikmaken van een raad van advies van elf bedrijven en instanties’’, vertelt Dirk Vorstenbosch, voorzitter van Stichting Veldhoven Verbindt.

De winnaar werd bekendgemaakt door burgemeester Marcel Delhez en goochelaar Magic Mike.

Foto: L-Mount media
Bron artikel: www.ed.nl