Social Media

Ontdek de kracht van social media. Dagelijks besteden miljoenen Nederlanders tijd op social media. Voor bedrijven betekent dit een interessant middel om de doelgroep aan te spreken. Maar doe het wel op de juiste manier.

Het professioneel beheren van een bedrijfspagina leverde onze klanten de afgelopen jaren al veel rendement op. Meer volgers betekent niet direct meer omzet. Maar door op de juiste manier pakkende content te combineren met sfeervolle afbeeldingen boekt u wel degelijk resultaat. We vertellen u graag over een aantal van onze geslaagde acties.   

Social media management
Wij beheren voor veel bedrijven de social media pagina’s. Facebook, LinkedIn, Instagram of Twitter? Zorg dat u iets kiest wat het beste bij u past en waar u uw doelgroep het beste en sterkste bereikt.  Samen kijken we naar een stijl en sfeer die past bij de uitstraling van uw bedrijf en daarna gaan wij voor u aan de slag.
Zo blijft u frequent zichtbaar bij uw doelgroep, heeft u een extra contactmoment én hoeft u zelf  geen tijd meer investeren in een leuk en pakkend bericht. 

Social media advertising op Facebook
De afgelopen jaren hebben wij voor duizenden euro’s succesvolle Facebook campagnes uitgezet om de gewenste doelgroep sterker en beter te bereiken.

Het grote voordeel hiervan is dat alle resultaten direct zichtbaar zijn en er kan duidelijk getarget worden op uw gewenste doelgroep. De investering kunt u uiteraard zelf bepalen.

Profiteer ook van de kracht van social media en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. We helpen u graag verder. 

social media
online media

Online Media

Eigenlijk is het heel simpel, tegenwoordig doet iedereen hetzelfde. Informatie over een bedrijf, product of persoon wordt als eerste gezocht op Google. Het is daarom belangrijk dat u online goed vindbaar bent. Zorg voor een website die zichtbaar is op elke apparaat met de pakkende content en de juiste zoekwoorden.

MCS Support ondersteunt bedrijven onder andere bij:   

Google SEO
Zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization, afgekort: SEO) is het actief optimaliseren van een website door het verbeteren van interne en externe factoren  om het bezoek naar de (mobiele) website op relevante zoekwoorden (keywords of trefwoorden) vanuit zoekmachines te verhogen. MCS Support ondersteunt bedrijven om op de ‘natuurlijke manier’ hoger in de zoekresultaten  te komen door o.a. het actief inzetten van social media en continue te zorgen voor nieuwe input op uw website. *

*Actief beheren van uw website
Door het actief beheren van uw website komt u op de ‘natuurlijke manier’ hoger in de zoekresultaten van Google. Maar hoe?  MCS Support zorgt ervoor dat via regelmatig terugkeren nieuwe content dat uw website in beweging blijft. Denk hierbij aan nieuwsberichten, nieuwe acties of andere informatie. Door onze creatieve kijk op zaken en het zien van nieuws hebben we al voor veel bedrijven een toegevoegde waarde kunnen leveren.

E-mailmarketing
E-mailmarketing werkt en is nog steeds één van de meest effectieve online marketing kanalen met direct meetbare resultaten. Niet voor niets sturen alle ‘grote jongens’ regelmatig nieuwsbrieven naar de klant. Maar hoe valt u bij uw doelgroep?

MCS Support neemt dit hele traject voor u uit handen en heeft voor verschillende klanten al duizenden nieuwsbrieven verstuurd. Dit kan via verschillende programma’s. Het doel is altijd om uw doelgroep te prikkelen met pakkende teksten en sfeervolle afbeeldingen.

Print Media

Op het gebied van print media denkt MCS Support graag met u mee.
Van folders en flyers tot advertenties en persberichten, onderschat de kracht van print media niet. De combinatie van de juiste content met pakkende beelden en een duidelijke call to action levert voor onze klanten goede resultaten op. 

MCS Support ondersteunt bedrijven onder andere bij:   

Advertentiecampagnes
Een pakkende advertentie in het juiste blad met een duidelijk call to action is nog steeds een succesvol communicatiemiddel. Kies voor het juiste medium en zorg dat ervoor dat het meetbaar zijn.  We hebben de afgelopen jaren al vele succesvolle advertentiecampagnes uitgezet. We laten u graag onze referenties zien. 

Het schrijven van persberichten
Met een persbericht maken we nieuws wereldkundig via de pers. Omdat u niet hoeft te betalen voor een persbericht is dit voor veel bedrijven interessant, maar er moet wel iets te melden zin en de boodschap moet niet te commercieel zijn. Om hierin de juiste mix te vinden is een kunst die we goed beheersen bij MCS Support.

Het schrijven en eventueel ontwikkelen van folders/flyers
Welk formaat, welke beelden en hoeveel tekst? Zorg voor een folder/flyer die past bij uw bedrijf. De combinatie van de juiste content met pakkende beelden en een duidelijke call to action is een must bij het ontwikkelen van een goede folder.

Marketing & Communicatie acties

Of het nu gaat om online, social of print media. In heldere taal en met de juiste media mix maken wij uw klanten enthousiast.  We helpen u graag verder.

Een klein overzicht

Referenties