Irene van de Mortel & Marri de Kort

Over het team van MCS Support

MCS Support bestaat uit een vast team en werkt daarnaast met betrouwbare partners. Tegenwoordig vraagt de markt om flexibiliteit. Werken in een klein team is daarom een bewuste keuze om altijd flexibel in te kunnen spelen om aan de wensen van de klant te voldoen. Indien gewenst fungeren we als ‘medewerker’ van een bedrijf om ondernemers wekelijks veel werk uit handen te nemen. Bij grotere projecten wordt er een projectgroep gecreëerd waar we samen werken naar een duidelijk einddoel.

Met veel plezier doet het team van MCS Support waar ze sterk in zijn: een unieke combinatie van enerzijds marketing & communicatie activiteiten en anderzijds het commercieel meedenken en uitvoeren.

Elk bedrijf heeft een andere doelgroep die bereikt moet worden, de kunst is om daarvoor de juiste kanalen in te zetten om er uiteindelijk zoveel mogelijk resultaat uit te halen en meer inkomsten te genereren. Betrokken, gedreven, creatief, enthousiast en oprecht geïnteresseerd in uw onderneming, dat zijn de keywords.

Eigenaar Irene van de Mortel – Vaessen werd in 2019 genomineerd voor veelbelovend ondernemer van het jaar tijdens Veldhoven Verbindt in Veldhoven. Ze zit in het bestuur van netwerkclub HOG De Kempen  en actief lid van Jong Veldhoven.  Daarnaast sponsort MCS Support verschillende lokale en regionale evenementen.

Irene van de Mortel-Vaessen

(Online) marketing, communicatie, sales en ontwikkelen van concepten.

Britt Sanders

(Online) marketing, communicatie, backoffice en design

Ilona Gijzen

Marketing, communicatie en
design

Over MCS Support

Een klein overzicht

Referenties